modern warfare 2 friss hírek és minden ami call of dutyFőoldal
Friss C.O.D. hírek
Multiplayer pályák bemutatása
Killstreak lista
Perk lista
Gépigény,észrevételek
Kapcsolat
Vásárlás Steamen
Fórum
GalériaPerk 1:

Marathon: végtelen sprint. Pro: gyorsabban jutsz át akadályokon (26 mérföldet kell sprintelned, hogy elérd a Pro szintet, innentől ami zárójelben van, az a Pro szint követelménye lesz).

Sleight of Hand: gyorsabban tölt újra. Pro: Gyorsabban emeli vállhoz a fegyvert (120 kill Sleight of Hand perk használata közben).

Scavenger: 13-as szinttől. Ellenfelek hullájából tudsz felvenni utánpótlást. Viszont repesz-, villanó-, és füstgránát nem lehet nálad, de ellenfelektől tudsz felvenni. Pro: Több tár (100-szor kell ellenfelektől lőszert magadhoz venni).

Bling: 21-es szinttől. 2 kiegészítőt rakhatsz az elsődleges fegyveredre. Pro: 2 kiegészítő a másodlagos fegyverre is (200 kill egy két kiegészítős fegyverrel).

One man army: 45-ös szinttől. Bármikor válthatsz karaktertípust . 5 másodpercig tart, lecseréli a másodlagos fegyvert. Pro: gyorsabb csere (120 kill a perk használata közben).

Perk 2:

Stopping Power: gyalogosok ellen nagyobb sebzés. Pro: járművek ellen nagyobb sebzés (250 kill a perkkel)

Lightweight: gyorsabb mozgás. Pro: gyorsabb célzás (30 mérföldet kell sprintelni a perk használta közben).

Hardline: 9-es szinttől. Kill streakhez [zsinórban gyilkolás halál nélkül] eggyel kevesebb kill kell. Pro: deaths treakhez eggyel kevesebb halál kell (negyven kill streak a perk használta közben).

Cold-Blooded: 25-ös szinttől. Nem vesz észre az UAV, air support [légi támogatás], sentries [gondolom a felállítható Gattling ágyú], és a thermal [hőérzékelő]. Pro: ha az ellenfél rád viszi a célkeresztet, az nem lesz vörös, és nem írja ki a neved (40 kill streak által megszerezhető cuccot kell elpusztítanod [UAV, AC-130, helikopter, stb]).

Danger Close: 33-as szinttől. Robbanó fegyverek nagyobbat sebeznek. Pro: az air support többet sebez (100 kill robbanófegyverrel a perk használata közben).

Perk 3:

Commando: nagyobb távolságról késelés. Pro: zuhanás nem sebez (20 késelés a perk használata közben).

Steady aim: csípőből tüzelés pontosabb. Pro: tovább tudod visszafojtani a lélegzeted, amikor mesterlövész puskát használsz (80 csípőből tüzelős kill a perk használata közben).

Scrambler: 17-es szinttől. Az ellenfeleid radarját megzavarja. Pro: az ellenfél claymore aknái később robbannak (20 közeli kill a perk használata közben. Nem tudom pontosan, hogy mi számít közelinek, de valószínűleg NEM CSAK késelés).

Ninja: a szívdobogás érzékelő nem vesz észre. Pro: a lépéseidnek nincs hangja (50 közeli kill a perk használata közben).

SitRep: 37-es szinttől. Észre tudod venni az ellenfél robbanószereit és taktikai fáklyákat [A fáklyát eldobva a halálod után a fáklya helyére tudsz spawnolni. A fáklyát el tudja tüntetni az ellenfél, ha rendelkezik ezzel a perkkel.] Pro: hangosabban hallod az ellenfél lépéseit [nem tudom, hogy működik egy Pro Ninja perk ellen] (120 robbanószer vagy fáklya elpusztítása).

Last Stand: 41-es szinttől. Mielőtt meghalnál, a földre zuhansz, és használhatod a másodlagos fegyvered, amíg el nem vérzel. Pro: használhatod bármely felszerelésed, amíg el nem vérzel (20 kill, miután aktiválódik a perk)www.fullcod.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!