modern warfare 2 friss hírek és minden ami call of dutyFőoldal
Friss C.O.D. hírek
Multiplayer pályák bemutatása
Killstreak lista
Perk lista
Gépigény,észrevételek
Kapcsolat
Vásárlás Steamen
Fórum
Galéria2010. 03. 17.
DLC megjelenési dátum!!!

A Xbox 360 tulajok örülhetnek mert március 30.-ám érkezik a cumó Cool. PC-re és PS3-ra kb 1 hónappal később érkezik. Az ára 15 dollár lesz, talán megér ennyitLaughing!!!!2010. 03. 10.
XBOX 360 DLC megjelenés?!

Van itt egy oldal, ami szerint az MW2-es DLC megjelenési dátuma a következő 2010. 03. 30. !!! ( XBOX 360 - ra ):
 http://www.mapathy.com
HMMM!2010. 03. 07
Új Zombis pálya a Call Of Duty - World At War  rajongóknak:

Bizony! Az új pálya átlagos méretű, házzal kandallóval meg minden...
A consolba írva tudjátok elérni így:
 /map nazi_zombie_xx2010. 03. 04.
Activision vs Infinity Ward:

Az előző cikkünkben már olvashattatok a botrányról, az Activision és az Infinity Ward között. Mint ahogy várható volt az IW nem hagyja magát, ugyanis a két elküldött vezető Vince Zampella és Jason West keresetet nyújtott be az Activisionnel szemben, miszerint a kiadó nem fizette ki azt a pénzt az alkalmazottaknak, amiért azok megdolgoztak. Azt hogy a balhé pontosan miért is tört ki, azt nem lehet tudni, hogy most a fejlesztő a kiadó nélkül akart csinálni egy új játékot, vagy éppen fordítva...

2010. 03. 04
Call Of Duty kiadó - fejlesztő helyzet:

Két nappal ezelőtt történt érdekes eseményekről
számoltak be, az Infinity Ward és az Activision kiadóval kapcsolatban. Az IW alkalmazottai két különös biztonsági emberhez hasonlító egyént véltek felfedezni a cégnél, akik nem voltak hajlandóak elárulni hogy mit keresnek a helyszínen. Mostmár tudjuk miért, ugyanis kiderült hogy  Vince Zampellát a Infinity Ward vezérigazgatóját és Jason West helyettesét elbocsájtotta az Activision. Helyüket pedig a kiadó két embere veszi át.

Az Activision jelentésében az áll, hogy az Infinity Ward-nál jelen pillanatban belső vizsgálat folyik az előbb említett két vezető alkalmazott ellen, szerződésszegés alapos gyanújával. Nem hivatalos forrás szerint az Infinity Ward kapcsolatba lépett más kiadókkal, mert állítólag az Activision még egy garast sem fizetett az IW-nek a jogdíjak után.

A  tegnapi napon pedig az Activision bejelentette, amiről már hallhattunk, a következő Call of Duty részt ismét a Treyarch készíti, Vietnamban  fog játszódik, és a megszokott novemberi időpontban várható.

2010. 03. 03
Call Of Duty 2011? :


Nagy titkolózás folyik az új Call Of Duty fejlesztés körül. Az eddig ismert információk alapján, a játék kizárólag online akció - kaland stílust fog képviselni és egy új fejlesztő csapat a SledgeHammer Games heggeszti majd.
Bízzunk benne, hogy a megrázó események nem befolyásolják majd az ebben a percben is készülő első DLC-t.


2010. 03. 01
DLC hír:

Az Infinity Ward bejelentése alapján, nagyon jól állnak az első letölthető tartalom elkészítésével.
Már a részleteket rögzítik és a kiadás dátuma is meghatározódni látszik, közölte ezt Robert Bowling a cég kommunikációért felelős embere.

2010. 03. 01
DGA10 avagy Danish Game Awards 2010:

Az év akciójátéka díjért nem akármilyen nevek indultak Dániában. A Modern Warfare 2 a hivatalos végeredmény szerint meg is nyerte az előbb említett díjat, nagy meglepetést okozva ezzel az Uncharted 2 rajongóinak.
Nézzünk egy pár nagy nevet akik indultak még a címért:

- Assassin's Creed II
- Batman: Arkham Asylum
- Uncharted 2: Among Thieves
www.fullcod.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!